Dit voorjaar bezoeken wij wederom Camping “Het Lierderholt” voor ons treffen en onze algemene ledenvergadering. Het is een prachtig vakantiepark centraal gelegen in het land. 

Vanuit de kindvriendelijke camping sta je zo in het bos. Je kunt er zelfs met een beetje geluk wild spotten vanuit je voortent. 

We staan op een veld dat aan voldoende LT’s ruimte biedt. De stroomvoorziening is 6 ampère per bus en het toiletgebouw staat centraal op het veld. Het gebruik van douches en warm water is inclusief. Het Lierderholt heeft een restaurant waar men heerlijk kan eten, maar je kan er ook terecht voor een zakje patat of een snack in de naastgelegen frituur. Wil men ‘s morgens heerlijke verse broodjes dan kan men die bestellen via de app van het Lierderholt.

Met kinderen kunt u naar een van de vijftien speeltuinen op het park. De meest populaire speeltuin is die bij de hoofdingang. Daar kunnen de kinderen naar hartenlust springen op de grote air trampoline. Bij slecht weer is er de mogelijkheid voor de kinderen om gebruik van de tent maken mits hierin geen andere activiteit is. In de omgeving is er volop gelegenheid om te wandelen en te fietsen.

Het plaatsje Beekbergen ligt niet al te ver weg en men kan er volop winkelen of een gezellig terrasje pakken.

Verdere informatie volgt nog!