Ditmaal wederom in samenwerking met Rick Gudden, eigenaar van Autoservice Wehl, wordt er een technisch weekend met mogelijkheid tot APK keuren en afmelden georganiseerd.

Dit is inmiddels een goede traditie bij de Volkswagen LT club. Wel zijn er enkele veranderingen in het Programma doorgevoerd. Het evenement vindt plaats in de provincie Gelderland, bij Autoservice Wehl, Beekseweg 21G, 7031AT, WEHL.

Met behulp van Rick en onze eigen technici zullen wij proberen al jullie vragen te beantwoorden.

Wij hebben hiervoor wederom de nabij gelegen camping gereserveerd!

Voor €12.50 per nacht per equipe.

Te weten Camping De Dassenboom, Dassenboomse Allee 2, 7031GV, Wehl.

Deze Camping is een natuurcamping op nog geen 2 kilometer van de garage. Douchen kost € 0.50. Gedurende het evenement is er koffie en thee beschikbaar in de kantine van de Camping, In de loop van de middag is er een workshop voor de dames en de kinderen.  Zaterdagavond vanaf 18.00 uur zorgt het bestuur voor de BBQ zodat we gezellig samen kunnen eten u dient dan wel zelf het eten en natuurlijk de drankjes mee te brengen. Op Zaterdag zijn er ook vuurtonnen en hout beschikbaar voor de liefhebbers.

LET OP! U kunt vanaf vrijdag 20 Maart op de camping terecht. Deze is eerder nog niet geopend!

Afspraken voor Keuringen dient u zelf te regelen met Rick Gudden, Tel: 06-49248833. Houdt u er echter rekening mee dat LT’s die op zaterdag gekeurd worden pas op maandag afgemeld kunnen worden daar de RDW tijdens het weekend gesloten is.

Op zaterdag zijn vanaf 9.00 uur onze techneuten aanwezig in de garage om KLEINE defecten INDIEN MOGELIJK te verhelpen. Daar er weinig parkeergelegenheid is bij de garage gaat dit allemaal in overleg u wordt dan ook verzocht om op de camping te blijven totdat u instructie krijgt om naar de garage te rijden. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan zich onnodig in de garage te begeven enkel op uitnodiging van de monteurs. Zelf sleutelen is niet toegestaan!

Inspecteren, voorkeuren en/of afmelden bij de RDW:

De voorkeurkosten bedragen: € 25.00

(dit bedrag wordt in mindering gebracht wanneer je de LT ook laat afmelden)

Keuren en afmelden met benzinemotor: € 35.00

Keuren en afmelden met dieselmotor    : € 50.00

Deze dient u terplekke bij Rick Gudden te voldoen.

Heeft u vooraf technische vragen kunt u terecht bij onze technische man Erik van Lent

e-mail: secretarisltclub@gmail.com Tel: 06-20364349

Natuurlijk is het mogelijk tijdens dit weekend een kijkje te komen nemen op de camping om te zien hoe een en ander verloopt, kennis te maken met andere leden en te leren van anderen.