Het forum heeft een update gehad, zie: viewtopic.php?f=11&t=10052
Artikel in de Kampeerauto nr 2 2002
De Volkswagen LT Club wordt volwassen. Na een voorzichtige start, nu ongeveer een jaar geleden, met een website op Internet, zijn er nu serieuze plannen om een echte club te worden voor bezitters van een Volkswagen LT.
Tijdens het treffen op 13 en 14 oktober 2001 in St. Geertruid, is besloten om de activiteiten te gaan uitbreiden.
Leden van de Volkswagen LT Club krijgen de beschikking over een speciale internetsite waarop onder andere heel veel technische informatie te vinden zal zijn, specifiek voor de Volkswagen LT. Basis hiervoor is het garagehandboek, inclusief de tekeningen en in het Nederlands. Uiteraard kan deze informatie ook op papier verstrekt worden aan leden die geen toegang tot Internet hebben. 
Verder kunnen leden heel veel informatie krijgen over het ombouwen van een LT en alles wat daarbij komt kijken. 
Voor het lidmaatschap van de Volkswagen LT Club is een bijdrage verschuldigd van slechts 10 EURO per jaar voor de administratiekosten, het organiseren van treffens, het bijhouden van de Internetsite en de nieuwsbrief aan de leden als er wat te melden is.

Aanmelden en aanvragen van nadere informatie kan bij de Volkswagen LT Club,  Starkenborgh 9 2681 NP  Monster, of per e-mail: secretariaat@vwltclub.nl