regels voor het plaatsen van een advertentie

Hoe werkt het forum en hoe houden we het werkend?
Rik
Berichten: 1354
Lid geworden op: za jun 02, 2007 12:08 am
Locatie: Zwolle

regels voor het plaatsen van een advertentie

Bericht door Rik »

1- Geef in de titel van je topic duidelijk aan wat je zoekt of te koop aanbiedt. Dus bijvoorbeeld “te koop blauwe LT28, diesel, 1979”.

2-Geef in de advertentie zoveel mogelijk aanvullende informatie over dat wat je wilt kopen of verkopen. Vermeld bijvoorbeeld bouwjaar, kleur, km-stand, staat van het chassis/plaatwerk, gebreken, pas uitgevoerde werkzaamheden, reden van verkoop enzovoort.

3- Vermeld een richtprijs.

4- Probeer een foto te plaatsen. Hoe dat moet staat hier:
http://www.vwltclub.nl/forum/phpbb/view ... highlight=

5- Heb je meerdere dingen te koop of zoek je meerdere dingen, maak dan één advertentie in plaats van meerdere losse advertenties.

6- Vermeld in je advertentie hoe je bereikbaar bent. Via het forum kan dat bijvoorbeeld door een persoonlijk bericht (pb) of e-mail te versturen. Je kunt er ook voor kiezen om een telefoonnummer te plaatsen. Een telefoonnummer werkt natuurlijk het snelst. Wees je er echter wel van bewust dat dit een openbaar forum is en dat jouw gegevens dus voor iedereen zichtbaar zijn.

7- Mocht je advertentie niet meer nodig zijn, geef dit duidelijk aan door bijvoorbeeld de titel van het eerste bericht te veranderen in “Verkocht” of “Gevonden”. Dit kun je doen door in de advertentie de knop “wijzig” te gebruiken. Ook kun je op je eigen advertentie reageren door een nieuw bericht te plaatsen met daarin de mededeling “verkocht”of “gevonden”.

Voor de lezers van de advertenties geldt:

Heb je interesse in iets dat aangeboden wordt , neem dan rechtstreeks contact op met de verkoper d.m.v. e-mail, pb of telefoon. Onderhandelingen op het forum zijn niet toegestaan.
Plaats reactie