Forumregels

Hoe werkt het forum en hoe houden we het werkend?
Gesloten
Rik
Berichten: 1354
Lid geworden op: za jun 02, 2007 12:08 am
Locatie: Zwolle

Forumregels

Bericht door Rik »

Forumregels

1. Aan het gebruik van dit forum kan geen recht worden ontleend. Met andere woorden: je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor acties die je onderneemt naar aanleiding van tips en adviezen van andere forumleden.

2. Zowel het forumbeheer (beheerder en moderators) als de LT-club zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten op het forum.

3. Je moet er zelf voor zorgen dat niemand anders het wachtwoord van je profiel te weten krijgt.

4. Enkele zaken zoals links naar sexsites, reclame, misleidende links en onfatsoenlijke teksten en/of afbeeldingen zijn absoluut niet toegestaan. Dus geen discriminatie, scheldpartijen, vloeken, schuttingtaal, schreeuwen (d.m.v. hoofdlettergebruik) enz..

5. Vrijheid van meningsuiting is er alleen voor degenen die hun mening uiten zonder anderen te beledigen. Geef je kritiek, dan is dit alleen toegestaan als je je kritiek op een opbouwende manier brengt.

6. Alles wat de snelheid, beschikbaarheid of sfeer van dit forum nadelig beïnvloedt is streng verboden.

7. Het forumbeheer (beheerder en moderators) beslist welke berichten en leden worden gewijzigd/verwijderd. Desnoods kunnen zij je berichten en eventueel je hele profiel verwijderen, als ze vinden dat je je niet aan de regels houdt.

8. Plaats berichten die aansluiten bij het onderwerp. Dit houdt het forum overzichtelijk.

9. Zaken aangeboden cq gevraagd in Vraag en Aanbod , mogen alleen aangeboden of gevraagd worden door particulieren ,zonder commerciële doeleinden.

10. Probeer je topic een duidelijke naam te geven. Dit houdt het forum overzichtelijk.

11. Probeer het quoten functioneel te houden. Desnoods kun je het overbodige deel van je quote verwijderen. Dit houdt het forum overzichtelijk.

12. Erger je je aan een opmerking van een ander, spreek die er dan via een PB op aan zodat deze die kan wijzigen of verwijderen. Mocht de opmerking van een ander in jou ogen echt niet door de beugel kunnen, neem dan contact op met een moderator.

13. Afbeeldingen plaatsen op maximaal 800x600 pixels. Of gebruik een thumbnail met link.


Veel plezier op het forum!

Arjan, Rik en Roy
Moderators LT-forum
Gesloten