Hoe te registreren?

Hoe werkt het forum en hoe houden we het werkend?
Arjan H.
Site Admin
Berichten: 324
Lid geworden op: wo mei 30, 2007 8:22 pm
Locatie: Soest Ut

Hoe te registreren?

Bericht door Arjan H. »

Bovenaan de forumpagina staat "registreer". Klik op deze knop, waarna je de vraag beantwoordt of je jonger of ouder bent dan 13 jaar. Vervolgens kom je op de registratiepagina.

De registratiepagina is onderverdeeld in drie delen:

1. Registratie-informatie
2. Profielinformatie
3. Voorkeuren

1. De velden in Registratie-informatie zijn verplicht in te vullen velden.
De gebruikersnaam en het wachtwoord mag je zelf verzinnen en staan dus los van het inloggedeelte van het werkplaatshandboek. Let er op dat je een gebruikersnaam naderhand in principe niet meer kunt wijzigen. Alleen in bijzondere gevallen kun je ons vragen je gebruikersnaam te wijzigen. Het wachtwoord kun je naderhand wel zelf wijzigen door naar je profiel te gaan.
Type de beveiligingscode over in het betreffende veld. Let op de hoofdletters.

2. Bij de profielinformatie hoeft in principe niets ingevuld te worden. Sommige informatie is echter wel handig om in te vullen zoals bijvoorbeeld je woonplaats of het type LT dat je hebt. Andere forumleden kunnen je dan misschien een gerichter antwoord geven of je helpen aan adressen bij jouw in de buurt. Deze informatie kan naderhand ook nog ingevuld/aangepast worden door naar je profiel te gaan.

3. Onder het kopje voorkeuren kun je diverse instellingen wijzigen. Het is niet nodig deze instellingen te wijzigen voor normaal forumgebruik.
Er is echter één instelling die je zou kunnen wijzigen. Het gaat om de derde instelling van boven. Hiermee kun je aangeven of je een e-mailbericht wilt ontvangen op het moment dat er op “jouw” onderwerp gereageerd is. Dat kan een onderwerp zijn dat je zelf hebt gestart of waaraan je een bijdrage hebt geleverd. Om deze optie te activeren zet je deze optie op “ja”.
De voorkeuren kun je achteraf altijd nog wijzigen door naar je profiel te gaan.

Onderaan de pagina kun je nu op "Bevestig" klikken. ("Herstel" maakt alle invulvelden weer leeg) Het account is nu aangemaakt, en je kunt het direct gebruiken. Vanaf nu kun je inloggen en berichten plaatsen.

:idea: Lees ook nog de forumtips. Dit kan erg nuttig zijn!
LT 28D 1984, Moto Guzzi V50, Honda SS50, Avaghon S28
Test je Nederlands
Plaats reactie