Registreren op het forum is gratis !

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën over het forum, dan kun je hier je ei kwijt.
Gesloten
CindyenRoy

Registreren op het forum is gratis !

Bericht door CindyenRoy »

Welkom op het VW LT Club Forum.

Het VW LT Club forum is voor iedereen toegankelijk.

Om berichten te lezen is het niet nodig je te registreren. Om berichten te plaatsen is registreren wel noodzakelijk. Dit om te voorkomen dat er spam op het forum wordt gezet.
Het registreren is gratis en zonder verplichtingen, je hoeft geen lid van de VW LT Club te zijn of te worden. (Al zou dat wel mooi meegenomen zijn).

De gegevens die je opgeeft worden enkel en alleen gebruikt voor het forum.

Wel vragen we je om je aan de forum regels te houden. De forumregels kun je hier doorlezen.
Ook kunnen de tips erg handig zijn.

Het forum wordt vooral gebruikt om kennis, ervaring en tips uit te wisselen op het gebied van onderhoud en aanpassingen aan techniek en inrichting.
Daarnaast kun je elkaar op de hoogte houden van handige adressen, websites, documentatie e.d. en is er een rubriek om te kopen of verkopen.

Mocht je nu eens geen trek hebben in serieuze LT-praat, dan is er altijd nog de rubriek Kletspraat, waar alles besproken kan worden (mits je je natuurlijk aan de regels houdt :wink: )

En dan is er nog de LT-club zelf. Tenslotte biedt de LT-club de ruimte om dit forum mogelijk te maken.
Mocht je nu nieuwsgierig zijn naar wat er zoal speelt binnen de club, neem dan eens een kijkje in het forumgedeelte "Clubnieuws" (alleen zichtbaar voor geregistreerde forumgebruikers) Hier staat niet alles over de club, maar activiteiten worden er wel vermeld, evenals enkele discussie-onderwerpen.

De LT-club heeft ook een eigen site: http://www.vwltclub.nl
Een groot deel hiervan is openbaar, een ander deel is enkel toegankelijk voor clubleden. Aanmelden als clublid is ook mogelijk op die site.

Wij zien je graag op het VW-LT Club forum en wensen je alvast veel leesplezier !

Groet, Arjan, Rik en Roy.
(moderators VW-LT Club forum)
Gesloten