Geschiedenis forum

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën over het forum, dan kun je hier je ei kwijt.
Gebruikersavatar
Aart
Site Admin
Berichten: 337
Lid geworden op: zo mei 20, 2007 6:21 pm
Locatie: Heino
Contacteer:

Geschiedenis forum

Bericht door Aart » ma jul 30, 2007 9:06 pm

(edit: de tekst is naar de verleden tijd herschreven - Mod. Arjan)
De host van ons forum stopte in Juli 2007 met zijn activiteiten en dat betekende dat wij een nieuw forum moesten beginnen. Omdat we het jammer vonden om vijf jaar vragen en antwoorden zomaar weg te gooien, kunt u al die oude onderwerpen terugvinden in het archief. Alleen kunt u hier geen reacties meer geven. Wilt u toch nog doorgaan op een onderwerp dat in het archief staat, dan moet u even een nieuw onderwerp beginnen op het nieuwe forum. Nieuw in dit forum is de zoekfunktie. Als je hier een woord intypt, dan wordt er op de hele site gezocht naar onderwerpen waar dit woord in voorkomt. Ook nieuw is de mogelijkheid een advertentie te plaatsen met foto.
Omdat niet iedereen met dezelfde schermresolutie werkt kan het voorkomen dat het forum iets te breed is. Om dit probleem op te lossen kun je ook enkel naar het forum gaan via deze link http://www.vwltclub.nl/forum/phpbb/ of rechts boven in de navigatie.
Verder blijven natuurlijk de regels van het "oude" forum gewoon gelden, dit om een open en veilige site te bieden voor alle LT-ers die elkaar hier kunnen ontmoeten
Veel plezier gewenst in het "nieuwe" Volkswagen LT forum.
De beheerder(s) van dit forum.

Plaats reactie